A Ferrari kisöccse -sok erénnyel, nem csak rajongó
Gyönör?séges. Az els? látásra bele lehet szeretni . . . de csak a 3 ajtósba.
A többi, hát . . .
Nagyon jó kis autó. A vezethet?sége tökéletes, szinte egy kezesbárány. Tele van jóindulattal, mindenre úgy reagál ahogy kell. A 16-os felnikkel és a 205/55-ös gumikkal nagyon jó, csak a futóm?ve, nem hiába cserélték le a mostani változatban! Mondjuk ha jól beállítják - amire a gyárban nem képesek - akkor jó (s?t), csak a pesti (magyaroszági) utakat kellene már végre "beállítani" valakinek, mert azt egyik autó sem bírja!
A felszereltségével egyik másik márka sem vetekedhet (jó monjuk az enyém egy Dynamic + 1-2 extra, de akkor is). A belseje nagyon szép ezzel a sötét kétszín? szövettel. Az olaszok még mindíg verhetetlenek ebben (hol vannak a japánok ilyenkor???). Kétzónás klímát sem igen találni ebben a kategóriában.
A motorja lehetne er?sebb is (miért nem vettem 1.8-ast, vagy Abarth-ot? :-) ), mondjuk nem is könny? a gép.
Az életérzés fantasztikus vele, f?ként a nyári (tavaszi) id?szakban. Pörgetnivaló motor, igazi olasz stílus, nem lehet vele lassan menni, ezért viszont fogyaszt is. Apropó fogyasztás, nekem kicsit soknak t?nik (országúton (90-110km/h) - 6,5-7l, autópályán (130-160 km/h) - 8,5-8,9l, városban - 9-10,5l). Mondjuk ilyenkor mindig rácsodálkozok, hogy a fogyasztásban túl sokat nem fejl?dött az autó technika - ha a számítástechnika így fejl?dne . . .
Amikor a haveroknak megmutattam, csak csodálkoztak - nem ilyennek gondolták a Fiat-ot - de mindenki kellemeset csalódott benne.
Összesítve egy nagyon jó autó, amelyikbe bele lehet szeretni, és annyira kezesbárány, hogy még a nagymamám is vezethetné. Csak ajánlani tudom.
- Futóm? beállítás (többször is, 4500/alkalom)
- Akkumulátor csere (19000), túl sokat állt a kereskedésben
Muha szervíz - XX. Fás u.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | – | Következő autója? | BMW |