sportmax
Nem csalódtam a Seicentóban, gyakorlatilag probléma nélkül tette a dolgát az alatt a több mint 1,5 év alatt amíg nálam volt. Pöccre indult mindig még ha egy hetet is állt az utcán a mínuszokban. Elöl semmi gond nem volt a méreteivel (174 cm vagyok) és az emlegetett pedálközelség sem zavart soha (kivéve ha a Merrell bakancsban voltam). Hátul a két gyerek elfért, igaz az utóbbi időben a kisebbik lába beleállt a hátamba, ezért is adtam el. Sokat tett azért hogy a Fiat gyár reputációja nőjön a szememben ezért lett egy Punto az utódja (amivel a gond is jóval több de arról majd máshol)
Vezetni egy élmény, olyan mint a gokartpályán. Ha odaléptem megindult már 1500-ról és húzott, mint a fogorvos és még ordított is hozzá. Úgy kanyarodott mint a villamos, a körforgalomban nem is kellett elvenni a gázt. Rozsda nem volt, talán a küszöb alatt egy pici, állítólag ez már cinkelt lemezből készült. A szervo hiánya egyáltalán nem zavaró tökéletesen direkt a kormányzás. Tényleg szuper kis autó, nagyon szerettem, néha ha rossz kedvem volt mentem vele egy kört és határozottan feldobott.
- Benzintank kilyukadt (típushiba, ez kifejezetten sokáig bírta mert 10 év alatt lyukadt ki). Motorolajat kicsit könnyezte de nem fogyasztotta. -
Aki épp akadt. Illetve a segítőkész Index fórumos (Seicento-topik) kollégák :)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Fabia | Következő autója? | Punto II |