Autók » Fiat » Seicento (1998)

Seicento Sporting 1,1

Sárga Csikó

Imádom ezt a kocsit, egy huszonéves városi lénynek optimális, ideális, szuper!!! Nem tok jobbat elképzelni magamnak. Kicsi parkolóhelyen is elfér, bárhol megfordul, a zsaruk nem pikkelnek a típusra és az autótolvajok sem, megy, mint a golyó, ótópályán simán veszi a 165-öt. Keveset fogyaszt, két embernek (nem óriásnak) abszolút kényelmes, de szükség esetén kész buli 4-nek is (akik szeretik egymást), a forgalmiban lév? ötszemélyes min?sítés vicc, jókat lehet kacagni rajta, de komolyan venni nem kell... Csomagokat is lehet vele szállítani, a hátsó ülések támláját pikk-pakk le lehet hajtani és vissza, és így már egészen tetemes hely áll rendelkezésre a nyúltápos zsákok, leszerelt gumigarnitúra vagy akár 20 collos monitorok szállítására. Negatívum, de csak relatíve: aki hadihajóhoz van szokva, az bizony megérzi a kis sajkán az út hullámzásait. De kisautóhoz, kis sportoshoz képest szakért?k szerint is kígyómozgású a verda.
NEKEM NEM KELLENE MÁS!

- A felnikre vigyázni kell kátyús övezetekben: kétszer kellett kikalapáltatnom (7.000Ft/db) Egyszer kiégett a hátsó rendszámtábla világítás és egyszer az egyik tompított. Ennyi!

Család- és autóbarátunkhoz "hordtam". A vizsgáztatásokon és téli-nyári gumicserén kívül nem volt még szerel?nél.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2001
Előző autója? 105s Következő autója? Fiat Trepiunot fogok venni, ha egyszer megjelenik és kijavították már a gyári hibákat :)
Verdikt (8.8/10)

Fiat Seicento 1998 (1998 - 2007)