Megbízható fapados
Anyám volt az els? tulajdonos, t?le kaptam meg. Garázsban volt tartva, eddigi életében mindig márkaszervizbe volt járatva, még a kötelez? felülvizsgálatokon kívül is. Igazából az élete els? három évér?l csak annyi az infóm, hogy az els? fényszórók telementek homokkal, vagy porral, és azt kellet csak a kötelez?kön (olaj, gyertya, ékszíj) kívül cserélni.
3 hónap után összetörtem, alig többért már kaptam volna egy másik újat is... Megbízható konstrukció, csak azt a h?t?t nem a jobb els? kerék elé kellett volna helyezni, mert az els? koccanás alkalmával h?t?víz elfolyás + h?t? rászorulása a jobb els? gumira = mozgásképtelenség, tehát trailer, ami következik.
A hátsó híd jobb sztori. A gyári hegesztés oxidáció következtében eltört. Sajnos ez egy olyan autó, ahol nem lehet részenként cserélni a felfüggesztést, csak egyben. Tudomásom szerint 20-30 éves autóknál szokott csak hasonló probléma keletkezni. Ezt szóvá is tettem a forgalmazónál. Válasz: nem t?lük vettem az autót, így hiába nem volt még három éves, nem állunk szerz?désben, így az ujjukat sem mozdítják, menjek a bánatba...
Imádom vezetni, bár nem az én méretemre készült. Ha úgy állítom be a vezet?ülést, hogy elférjen valaki mögöttem, akkor a térdem feltámaszkodik a m?szerfalra. Ha hátratolom, hogy a lábamnak viszonylag kényelmes legyen, akkor nem érem el a kormányt, és senki sem tud beülni mögém.
A váltója szuper, pontos precíz. Szenzációs az ablaktörl? lapátok törlési sebessége. Szakadó es?ben, kamion mögött is lehet vele menni bátran. A csomagtartóban sajnos csak egy aktatáska fér el egy sporttáskával. Kicsit lassú a felf?tése télen, de a párát az iszonyú teljesítmény? ventillátorral pillanatok alatt felszárítja. Nagyon hiányzik bel?le az ABS.
- 1. Amikor belementem egy Suzukiba, a 2 el?feszített biztonsági öv, a két els? lámpa, 2 index lámpa,lökhárító, motorháztet?, két oldalsó lemez, h?t?, h?t?ventillátor, légsz?r?ház, fényezéssel, márkaszervizben ~800.000,-Ft.
- 2. Hátsó híd beszereléssel 40.000,-Ft
- 3. Fényszórómagasság állító hidraulika beszereléssel ~40.000.- Ft