Kisördög
Az autó nem az enyém, hanem édesanyámé, de ameddig nem volt sajátom, sokat jártam vele. Nagyon szerethet? városi kisautó. Minden szervízt betartunk, szinte semmi gond nem volt még vele. Km nincs benne sok (35000), de csak városban van használva és nem volt kímélve sose:) Utazósebessége 120-130km/h. Az ülések oldaltartása király, de hosszú távon egy kicsit kényelmetlen. A motor pont illik az autóhoz, 80ig egészen jól megy. Fogyasztása nagyon jó, 5-6 liter vegyesbe, ha nagyon tapossa neki az ember 7-7,5l. Tankja elég kicsi (30l), de az alacsony fogyasztás miatt sokáig el lehet menni vele. Egy nagy bajom van csak vele: a pedálok nagyon közel vannak egymáshoz
Alapjaiben egy jó autó, n?knek ideális. Parkolni nagyon könny? vele. Még mostanában is vezetem néha. Nekem bejön!:)
- Leszakadt hatsó sárfogó gumi. valami paraszt kifeszitette az ajto gumikédert, szóval csere. A f?t?motor érdekes hangokat adott, megcsinálzák. Egyik felnit javítani kellett mert egy iszonyat kátyu (15-20centi mély gödör szétverte)
Fiat márkaszervíz, Gy?r. Korrektek voltak mindig, az alaktrészeket pár nap alatt megszerezték, mindig készen voltak id?re.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | passz |