Autók » Fiat » Seicento (1998)

Seicento 900 S Brush

Amilyennek vártam...olasz

60000 km-el vettem, illuzioim nem voltak, tudtam mit lehet várni egy olasz autótól! Semmit! Ennek még ezt is sikerült alulmúlnia. Az egész autó igénytelenül van összerakva, hangos, kopog, zörög, és az egész rohad szét ugy ahogy van. Egy ellebnsége van, a megtett km-ek. Mindezt leszámítva persze elvisz A-bol B-be, így theát egy magamfajta, fiatal pályakezd?nek ideális (?) választás, de semmi többet ne várjunk t?le. Édesanyám egy matizt hajt, azt idáig lenéztem, de most már nagyra értékelem, a matiz úgy otthagyja a kis seicentot (ami 100 ccm-el nagyobb motorú, de 15le-vel kevesebb), hogy az csak egy pislákolo pontnak tünik a matiz visszapillanto tükrébe. A másik, a matiz sem nevezhet? egy preciz óram?nek, de 60 ezer km-ig (most annyi van benne) csak a kötelez? szervizeken látta a szerel?, ellentétben a kis seicot, melynek cserélt (vadiuj) tömitések mellett is 500km-enként öntök utána olajat. Egyszóval olaszok nem hazudtolják meg önmagukat. Senkinek nem ajánlom!!!

- f?tengely-szimering, kézifék-bowden, lámpa-magasságtartó, ékszíj és feszít?i, index reléautomatika

maszek

Fenntartási költség (7) Évjárat 2001
Előző autója? Következő autója? Skoda Fabia vagy Vw Polo
Verdikt (3.6/10)

Fiat Seicento 1998 (1998 - 2007)