A piros kis Katicám
Én nagyon korán hozzászoktam,mert előtte Trabant volt és az nagyon jó volt,csak egy kicsitdöcögöt.Azonkivül előtte egy 412-s Moszkvicsot vezettem,sőt azon tanultam is vezetni.Kényelmes is jó is volt,csak zabálta a benzint.Ezek után úgy voltam,jó lesz nekem egy kisautó,mert amire nekem kell megteszi.A fiam szerint én kipróbáltam,hogy keresztbe befér a kapanyél és azért ilyet vettem.A lámpa után azonnal gyorsul,mire más felocsúdik,hogy indulni kellene én már a következő lámpánál vagyok.Lehet,hogy egy másfajta autó aki egy-vagy két millával is többe került volna az is jobb lenne.Ez is odaviszaahova kell,nem mindegy mennyi a fenntartási költsége,jó az11o8m3-s motor.Csak egy kicsit döcögös az ut,lehetne jobb a lengéscsillapitó az biztos.
- Remek kisautó.Három hónapi használat és garázsban töltött idő után a kipufogó dob lerozsdásodott.Költségemre megjavitották,mert ez nem tartozik a szervizbe.Két év után felmondta a szolgálatot a hütőventillátor,a zöldkártya alkalmával jött ki.Nagynehezen még garanciás volt kijavitották.A 4.év előtt felmondta az akkumulátor,jó hogy egy sarokra a lakásomtól.Nálam is valahol ereszti az olajat,de nem úgy literszám,csak az első kerekenél a sárhányón belül vannak foltok.A szerviz szerint nem ereszt.Én nem igen vagyok velük megelégedve,ezért mostmár máshoz fogok menni állami cég és remek dolgozók.Én leszoktam szólitani a hasonló autót,főleg a rendszám is csak eggyel tér el.Ott a sebessségváltó esett szét az 5.k fokozatban. Akm óra állása hasonló mint az enyém.
Dorozsma út mellett
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2 |
Előző autója? | – | Következő autója? | már nem veszek másikat ahhoz túl öreg lennék |
Verdikt | (6.7/10) |