Autók » Fiat » Scudo (2006)

Scudo 120Multijet Különjárat

Praktikus és kényelmes bálna

A legfőbb erénye az ár érték arány. Egy polgári sedan áráért kapunk egy 8személyes/2,5 köbméteres kényelmes autót ami szvsz jól is néz ki.
Meggyőzően nyomatékos és nagyon csendes motor bár nyílván a 2,3-assal jobban menne.
Minden átlagos helyre beférni vele hiszen mégsem egy ducato, és az ülések variálhatósága mindentvivő. Egy 7 fő felnőttből álló társaság mindenféle vinnyogás nélkül végigülte benne a legutóbbi 3 órás kirándulást és a masina szépen tartotta a 140et tempomattal (najó az érdi emelkedőn kicsit szétfutott a ménes).
Így 15000km-nél szépen bekopott sokkal jobban megy mint új korában 100-120ig komoly meglepetéseket lehet vele okozni az egynégy-egyhat benzines kategóriának.
Az oldalajtók zörgése már csak azért is bosszantó mert amúgy tényleg csöndes a masina. A csikibegénél nagyon segítőkészen kicserélték a két komplett kárpitot de semmi javulás.
Egy bosszantó dologban kérném a "különjárat" tulajtársak segítségét:
Még a Fiat Mo.sem tudta megmondani hogy hogy a nyavalyába lehet előhívni a fogyasztás adatokat a rohadt középkonzolból. A használati nem ír semmit a masina ezen részéről, a kereskedők/szervizesek sem tudják.
A normál verzióknál a műszerfalon jelenik meg az adat és a bajuszkapcsolón van a kacsolója. A különjáraton viszont itt a tempomat/limiter visszajelzője van tehát nem is tudná ide kiírni az adatokat.
Ha tehát bárki tudná erre a választ kérem a botisoft@gmail.com-ra írja meg, köszi.

- Mindkét oldalajtó zörög, megoldás még nincsen

Csiki-bege

Fenntartási költség (8) Évjárat 2008
Előző autója? Corolla II.D4D Következő autója? passz
Verdikt (6.9/10)

Fiat Scudo 2006 (2007 - 2007)