A gyors kis olasz
Most vettem pár hete,eddig 4 ezer km tettem bele.Nagyon jo az első tapasztalatom vele,megy mint a bolond,igaz a legerősebb motor van benne 136 lovas.A belseje viszont nagyon kopogósra sikerült,ezért az ajtókat vékony szivacsráéteggel boritottam és bőrboritást kapott,igy kényelmes.
Nagyon csendes,a morotja baromi erős,1200-tól már lehet terhelni,Némettben a hegyekben direktbe - 6 gangos - lazán 120 ról 150 re gyorsul,vissza sem kell kapcsolni.
Negativumok:
- a gyártó sporolt rendesen az anyyagokkal,a belseje kpogos müanyag
- a motorháztető nincs szigetelve,utólag meg lehet csinálni,én megcsináltam és nagyon csendes lett.
-az oldalfalak nyitott ablaknál hupognak,merevitőt bele és belülről szigetelni.
Puzitivum :
- személyautós belső,nagyon csendes
- alapban majdnem full extrás -Hollandiában legalaábis igen-
tempomat,légkondi,esőérzékelő,fényérzékelő,tolatóradar,ködlámpa ,fedélzeti computer,és 215 ös 16 colos gumik.
Viszont a gyári fogyasztást el kell felejteni,autópályán 120 nál 7,2 irt,a legnagyobb odafigyeléssel sem tudtam 8 l alá vinni,de még igy is jó a fogyasztása,csak azt nem értem ,miért kell hazudni.
Egyenlöre ennyi,majd az idő haladtával megosztom további észrevételeimet is.
-----------
Már 24000 km van benne ,minden hónapban megyek haza legalább 1 x ,ez azt jelenti,hogy egy út kb 4000 km.Az utolsó utam,Mohács-Landgraaf,1460 km,12 óra alatt tettem meg kb 400 kg-os sullyal a puttonyban.Az autó most 4 hónapos,semmi gondom nem volt eddig vele,kényelmes,gyors,a váltója pontos,még 1 x sem tettem mellé,a fékek nagyon jók,elöl,hátul tárcsa,nem zörög,nem nyikorog.
Nagyon kó ,hogy leszigeteltem oldalt,alul,felül,most érzem,kelemes ,egyenletes meleg van mindenütt ( a vezető mögötti falat kivettem),eddig csak jót tudok irni róla.
- Még semmi
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2007 |