Az olasz lőcsös szekér!!
Szerencsére nem én adtam érte a pénzt hanem a cégem ahol dolgozom!Mielőtt azt mondanák hogy persze mert nem az övé, elmondanám hogy vigyáztam rá!Nem tartom magam egy autó gyilkosnak!Véleményem szerint annakidelyén a zsukk volt ilyen bár azok a mai napig mennek!Szerintem ez nem fog,mert egy rakás ürülék!Az eggyetlen pozitivum az hogy a motort 20000 kilóméterenként kell szervizelni de olajat ez idő alatt nem kell bele önteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szóval ez tetszik!
- Akkor kezdem:20000 kilóméterenként fékjavitás(szabályozás betét csre)
- 50000:elment a vezérlés mert bekapott a vezérmű szíjj egy burkolatot!!!!!!!!!!!
- 100000:a váltó a kettes fokozatot recsegve vette(garancia időn belül jeleztem de a javitást csak a lejárta után végezték el!Az érdekesség az volt benne hogy a szerelö szétszedés nélkül tudta hogy mi kell bele!Jó pénzért kijavitották!!
- 120000:féltengely cserék mert gyorsitáskor remegett a kormány a kezemben!!De nem garnciába!!
- Ezek után már csak a kissebb hibákat sorolnám:motorról elszált egy tárcsa(70000 Ft)zárbetétek cseréje már kétszer!izzók cseréje havonta minden féle fajtát!üzemanyag folyás a befecskendező szivattyúból!
Inkább nem irom le mert egy márkaképviseletre ez SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |
Megbízhatóság | (1) | Vezetett km | 200000 |