Autók » Fiat » Ritmo (1978-1988)

Ritmo 1.7D

Nyomatékos állat

Még jó két éve vette haverom a kis dögöt mint alkatrészt az övéhez. A forgalomból kivont drágaság lábon való utaztatása természetesen kalandnak ígérkezett így habozás nélkűl vállaltam. A motorja egy igazi álom. Nem zörög benne semmi, csak a jó kis dízel csattogás. Nem néztem volna sokat ki belőle de valami iszonyat mit kibír a és a kasztni annak ellenére hogy teljesen szanaszét van rohadva még mindig bírja azt az utcainak nem nevezhető használatot amit a haverokkal és csajokkal való hegyi rodeózás takar. Nyáron is sokat adtunk neki de most hogy beköszöntött a tél , hát nem vetjük meg a kézifékezést :-) Padlógázzal mindenhol, iszonyat hegyi utak volt hogy 5személlyel nyomtuk és valami eszméletlen hogy mit kibír ez az 1.7es dízel. Az életben ki nem néztem volna belőle. Az alap hogy 2-ben indulunk mert simán elbírja, iszonyat nyomatékos, jól is eszik egyszóval tökéletes játékszer unatkozó fiataloknak a hegyre. Előtte jópár évvel volt egy olyan Fiorinónk amin csak 2és 5 volt. Úgy jártunk vele mindehova megrakva mint állat 2kihúzat.....5 és ment hihetetlen volt de ment. Sose felejtem el ;)

- Nem számít ami elmegy rajta azt leszedjük és usgyí tovább. Na jó. A féltengely centírozó vaslabda belevert a generátor hűtőventillátor lapátjába és karcolja az állórészt.

Házilag

Fenntartási költség (10) Évjárat 1987
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (7.4/10)

Fiat Ritmo 1978