Autók » Fiat » Ritmo (1978-1988)

Ritmo 1.3

családi sport kompakt

A feleségem keresztapjától vettük meg 20 éves korában ezt a szeretni való gépet mert szerettem első látásra nem is hagytam magam lebeszélni róla pedig kellett volna. Augusztus havában elindultunk a 1 napja meg lévő géppel haza az ország másik végébe amint haza értünk elment az alapjárat. Karburátor szétszed tele korommal, kitisztít előszűrő. ment is 3 hónapot lejárt a műszaki vissza keresztapu áttol anyagár. Na ez volt akkor majd egy havi bérem mert amit eladás előtt nem azt most kicserélte, (közbe oda úton elszállt a az ablak törlő, mint kiderült persze szakadó esőben este 8kor a vezetékek. amik úgy nézetk ki mint csirke boncolás után.) de kokánymester az öreg alakított rajta. Pl.:régi két forintos a biztosítékok közt, zastava kuplungbovden, fűtés kapcsoló eltört ezért a tűzfalat átfúrva a kesztyűtartóban volt egy darab drót, nem találtam a biztonságiövhöz fogadócsatlakozót ezért csak látszólag volt előttem, valaki fordítva szerelte be a lámpa testet ezért a tompított felfele világított, jaj sztem egész este tudnám sorolni a bajait meg az egyedi meg oldásait. Nagy nehezen meg lett a műszaki, kilyukadt a kipufogó, cserére nem volt pénz hegesztés. Oké kóser. aksi fenékzárlat, új aksi . Oké. aztán belülről széttört a váltó és nem találtam hozzá cserét. fájó szívvel de el adtam alkatrésznek majd mikor kifizették elmondták zastava váltó kompatibilis hozzá. Grrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!! Mindenek ellenére én újra vennék egyet de csak kilakatolva. Imádtam a "hatalmas" belsőteret, előre döntött ülésnél befért egy 28as bicikli, családi sport autó tanuló pénznek jó volt.

- elektronika, világítás külön, karburátor, ajánlom bele szereltetni egy benzin elszűrőt 1-2 száz ft, váltó, rozsda, rozsda rozsda

A ti érdeketekben inkább nem

Fenntartási költség (3) Évjárat 1981
Előző autója? Következő autója? Fiat 127