Autók » Fiat » Punto Grande (2005)

Punto Grande 1.2

Szerethető autó

3 hónapot vártunk a Grandéra, de megérte. Nagyon tetszett a megjelenése, meglepően jó az összeszerelés minősége. Az 1.2-es motor teszi a dolgát, bár most inkább 1.4-essel vennék Grandét. El lehet vele jutni kényelmesen A-ból B-be, de azért előzéseknél hiányzik az a 200 cm3. Komoly probléma még nem volt vele, bár még új az autó. A futómű nagyon jó lett, bátran bele lehet hajtani nagyobb sebességgel is egy kanyarva. A nagy kerekek jól nyelik el az úthibákat.Az ülések jól tartanak, a műszerfal könnyen karcolódik. Ami hiányolok az a pakolórekeszek száma. Előző autómban (Punto II-es) rengetek kis pakolórekesz volt, nem tudom ezt miért hagyták ki ebből az autóból. Értem én, hogy fontos a törésteszt, de szerintem megoldható lett volna pl a szélvédő alatt egy kinyitható rekesz, vagy az ülés alatt. Kis bosszantó hibákat vettem észre,ezeket lejebb olvashatjátok.

- A hátsó ajtó szinte nyithatatlan csak komoly erőfeszítésekkel egy meghatározott pontot nyomva lehet kinyitni, a szervízbe azt mondták, hogy ez konstukciós hiba. A fék kezdett el nyikorogni 3000 km után. A szervízbe azt mondták, hogy por került bele.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2006
Előző autója? Punto II Következő autója?
Verdikt (7.4/10)

Fiat Punto Grande 2005 (2005)