A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Fiat » Punto Grande (2005)

Punto Grande 1,4 8V Active 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Már majdnem Alfa a megbízhatatlanság terén.

Szöveges ítélet

Ez az autó a kalandvágyó bütykölők, házi barkácsolók kedvenc autója lehet. Az enyém viszont nem. Minden héten, minden nap történt vele valami apró kis dolog, amitől nem lehetett aznap már nyugodtan aludni. Hatalmas csalódás. Egy viszonylag szép kisautó, folytonos és értelmetlen hibákkal, melyek csak a gyártó spórolási vágyának köszönhetőek. Ha ezek nem lennének, még akár autó is lehetne, nagy betűvel, de nem az.

Ami jó: A karosszéria merev, nem zörög és nem rozsdásodik. Jó fékek. A belső műanyagok egyszerűek, de nem keltenek feltétlenül olcsó hatást és szintén semmi zörej nem hallatszik. Nagyon jó kormányzás (City Servo), a váltó is pontos. Az ülések hosszabb út során kényelmetlenek. Összességében jó vezetni.

Ami rossz: Minden más, ami egy autót autóvá tesz. A futómű iszonyú kemény. Vesekő nem marad ép. A motor bitang egy jószág. Hiába nyomod, hiába hajtod, pörgeted, itt nem történik semmi. Persze 77LE nem a világ...
A motor hamar elkopik. A katalizátor elreped. Állandó trutyi a kartergázcsőből egyenesen a pillangószelepre. A csomagtérajtó csak távirányítóval (értsd. kulccsal) nyitható. Ha ez valami folytán elromlik -ahogy nálam el is romlott - esélyed nincs kinyitnod a csomagtartót. És már kezdődhet is a barkács szakkör. A csomagtérajtó kábelkötege halálra volt ítélve már a tervezőasztalon. Luigi, hozd a legolcsóbbat, beépítjük, hadd szívjon majd a tulaj az össze-vissza kalimpáló, önálló életre kelő hátsó törlőlapáttal, meg a zár nélküli ajtóval...Meg ennek a zárlatából adódó BSI meghibásodásával...

Háromajtós autónál a "hatalmas" ajtó ellenére sincs lehetőség egy gyerekülés hátsó ülésre való bepréselésére különböző szitokszavak kiejtése nélkül-köszönhetően az elmés és használhatatlan, valamint szintén tönkremenő első ülésmechanikának.

Áhh, nem is folytatom.

Hibalista

- Mindez egy vezetett szervízkönyvű, 120.000km-t futott autónál! - - -Katalizátorcsere - -Motortartó bakok - -szimmeringek - -féltengely - -csomagtérajtó kábelköteg - -kipufogó komplett - -toronycsapágyak - -kartergázcső

Ide hordtam szervizbe

ismerős

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (2) Évjárat 2009
Kényelem (3) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (2) Km vásárláskor 103000
Megbízhatóság (1) Vezetett km 125000
Szerviztapasztalat (1) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? Corsa C Következő autója? 207
Ennyire szerette (1) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (1.5/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Fiat Punto Grande 2005 (2005)

További ítéletek (161 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)