klg-081 "2"
2 évesek lettünk:) Még mindig "múködik":)) Sosem hagyott cserben nem zörög nem lötyög semmi. Csak a hát a fékek:3x cseréltettünk fékbetétet és az a idegesitő nyüszités finom lassitásnál na hát azzal nem tudok még a mai napig sem megbarátkozni:( bár van 1 előnye a nyüszitésnek :az emberek felkapják a fejüket:)) még most is 2 évesen bámulgatják ! 2007 ben megjártuk vele erdélyt :nekem is ez volt az első szerpentines utam az autónak is de sikeresen vettük az akadályokat és igazán élvezetes volt vele hegyre fel s le autózni .Összességében ez 1 jó auto kényelmes (hátul is) a dizájn még mindig vonza ez emberek tekintetét:) Tavasszal meghuzták a bal oldalát 1 hét szerviz : cserébe másik grande (azt hittem 1 bravot :ujat: kkapunk de amikor kimentünk azn udvarra átvenni a cseremobilt a szám afülig ért ! cseremobi GRANDE TJET 120 LE !!!! mondanom se kell végig vigyorgtam az összes előzést !!! durrván jó az a t jet ,főleg induláskor kikapcsolt asr -nél .képes volt még 3. ban is nyikkanni a gumi.!!! na szóval fürge kis jószág és a fogyasztás sem volt egetverő!! 1 hétig használtuk utána kicsit furcsa volt a sajátba vissszaülni:))))) .Elég gyakran járunk ki ukrajnába a határon mindig megkérdezik hogy megy és én csak azt tudom mondani ,hogy teszi a dolgát:) vannak jobbak ,nagxobbak de szerintem egy családi autónak tökéletesen megfele !
- bal első izzó, bal első ajtózár,fékek
automéry mátészalka
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |