Jót is - rosszat is !!!
2007 okt.közepén vettem át a FIAT KELET PEST-töl akikröl rosszat ha agyonvernétek sem tudnék mondani!!!Egy 2-es puntobol ültem át,a moci u.a.köbcentire és szelepszámra,de a régi dinamikusabb volt a G.P.-nél ami gondolom a karcsuságának köszönhető!A fogyasztása vegyessen:7.5-8 lityi ami szerintem k..a sok.A kettes télen max 6 volt!!!A beléről annyit,hogy amikor bele tettem a valagamat azt hittem,hogy nem is PUNTOBA ülök,hanem valami nagyobb vasba.A vezetési stilusomrol annyit,hogy inkább fekszem mint ülök,ezt azért mondom mert ZSIRÁF nevü barátom amikor beült mögém hallgatott mint a hal!!!NO COMMENT!!!A pohártartok teljessen használhatatlanok,pedig már mindennel probálkoztam.A lelépő gyalogosokat a 2-esböl jobban észrevettem(a vastag A oszlop viszont nagyon bizalomgerjesztő,szerintem nyugudtan tetőre rakható a vas)ebből jobban kell sasolni!!Szerintem a kormány és a váltokar fogása gagyi megéri a börért plussz perkálni!!!A belső müanyagoktol nagyon fostam,ezér ez volt az elsö amit megtapiztam:TELJESSEN KORREKT,EGYÁLTALÁN NEM MONDHATÓ GAGYINAK!!!A tükrökböl mindent látni!!!A fék,a válto az uttartás a hifi már már a felső kategoriás autokat idézi.A hangszigetelés a motortol és a futoműtől vagy lemaradt vagy csak egyszerűen szar.Most több mint 3000 van bennünk, remélem kijövunk majd egymással ,eddig O.K.Na tulvagyunk 10000 km-en.még mindig semmi hiba.az oilcsere megvolt a KELET PEST cserélte le 10w-40-es seleniat raktak bele 17000 forintért.megengedték hogy végig bambuljam az egészet és a szerelöt is bombázhattam a kérdésekkel,szivessen válaszolt!!!Eltelt egy kis ídő,már 23000-km-nél járunk és még mindig semmi gikszer!
- még semmi!!??
Valoszinüleg oda viszem majd ahol vettem,eddig marha korektek voltak.AJÁNLOM MINDENKINEK!!!:FIAT KELET PEST
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | PUNTO evoII 1.2 8v | Következő autója? | grande punto 1.4 t-jet |
Verdikt | (7.1/10) |