Autók » Fiat » Punto Grande (2005)

Punto Grande 1.3 Mjet Style

Hulló csillag 2!

Már majdnem annyi km lesz benne mint amivel a másikat eladtam, de a grandét nem akarom még eladni. Nos már korábban írtam hasonló címmel. Általában a "zörgések maradtak és kihallok újabbakat is megszoktam nem olyan vészes. Viszont elrepedtek a két első dobban lévő műanyag sárvédő betétek, szinte ugyanott ugyanolyan mértékben. Megjelent az első festékfeltáskásodás az első szélvédő jobb oldali oszlopán gondolom alatta rozsda van kb. egy forintos nagyságú lehet. (ez szép).Megjegyzem fűtött garázsban van, talán pont ez a baj.A másik gyönyörű dolog már 2x frissítették a kompjútert. Azér írom így mert szerencsés a dolog ugyanis világított rajta mindkét esetben majdnem az összes kontroll lámpa viszont nem állít le semmit tehát megy a gép jár a motor lehet vele közlekedni ellenben nem megy a km óra fordulatszámmérő villog a tankolást jelző sárga lámpa az index is működik csak nem jelez vissza a lámpája.A világítás is megy nem jelez vissza a lámpája.Hát nem tudom ez valamiféle "ál"kompjúter.Rádugják a szervízbe szoftverfrissítés mondják és már mehetsz is. Végülis amíg garanciális elmegy a dolog, de gondolom majd utána minimum 5 rúgó körül frissítenek.Hát a fukerral meg a légterelővel nincs szerencsém az előbbi ciripel mintha csapágyas lenne az utóbbi teljesen széthullott, nem kapcsolható. Most éreztem illetve hallom is hogy a fék egy kicsit darál a talpam alatt meg azt a fémes khhhh hangot hallom, gondolom elkopott a fékbetét. Remélem a tárcsát nem rágja be, viszem is a jövő héten. Összességében szeretjük még mindig. A motor kitűnő 4,9-5,2 lityi komolyan király még ilyen drága olaj mellett is.

- Ajtókilincsek(hátsók) Légtereló kapcsoló Kesztyűtartó zár 2x volt már a computer frissítve fékbetétek elkoptak(gondolom)

VIP Autó

Fenntartási költség (8) Évjárat 2006
Előző autója? 307 Következő autója? valami olasz
Verdikt (7.3/10)

Fiat Punto Grande 2005 (2005)