Egy suggestivo punto
Sok jót leírtak már az előzőekben az itélkezők. Én is csak azt tudom mondani, hogy nem bántam meg jó "kisautó". A fogyasztást illetően szerintem a pár száz km-es tulajdonosok ne reménykedjenek a csodákban. Nekem 12 ezer van benne 4,3 alá nem ment pedig voltam vele hossú távon (Bódeni tó) és nincs klíma a kocsiban. Viszont jó hír 170-180-nal is zavartam, de 140 alatt nem volt az óra és 6 liter alatt maradt a fogyasztás. Szerintem nem rossz. Nagy sebességnél is rendkívül stabil volt. Dízelhang nem hallható bent az utastérben. Erre a műanyag témára visszatérve én nem tudom és bocsánatot kérek de ki az a nem n...... aki azzal ül reggel az autóba, hogy a műszerfalat kopogtassa, vagy símogatja állandóan, hogy karcolódik-e már? Szerintem tudomásul kell venni, hogy ilyen kategóriában nem lesz bőr borítás hacsak nem a közel 5 millás sport verziót veszem meg. Még egy úgymond "rossz" tulajdonság, ha felállok vele járdaszegélyre és onnan le, akkor pattog reccsen a karosszéria. Ez valószínű összeszerelési probléma. Az elejével még most sem tudok betelni. Belül nagyon kényelmes. Én magas vagyok eddig minden autóban teljesen hátratoltam az ülést ebben még legalább két fokozatot tudnék hátra tolni. Köszönhető ez az ülésmagasság állításnak is. Aki teheti olyat vegyen, amiben van erre lehetőség. Összességében ajánlom azoknak akik szeretik a kis fogyasztású gázolajos autókat.
- Mint már az előző itélők is írták: melegben a két hátsó ajtó kilincs csak egy bizonyos ponton nyit. Ellenben belülről csodálatosan működik.
- Műanyagtücsök jobb hátsó ajtóban már ciripel.
- Egyébként semmi.
VIP autó