Az első autóm
2006 áprilisában rendeltem meg a Grande Puntomat,amit 2 hónap múlva vehettem át.Sok "szalonlátogatás" után Mosonmagyaróváron vettem meg az autómat a legkedvezőbb áron.Az 1.4-es 77LE-s motor elegendő a mozgatásához,ha dinamikusan akarunk vele haladni,akkor pörgetni kell.4 személlyel,klímával,némi csomaggal kisebb emelkedőn 160-nal mentem(nem padlógázzal!).A fogyasztásra nem lehet panasz:normális vezetésnél 6l/100km,de lejjebb is lehet vinni.A fék iszonyúan fog,kár hogy szó szerint sípol,de állítólag ez gyári hiba.Nagyon jól lehet vele kanyarodni.A klíma gyors,a gyári CD-s rádió nagyon szépen szól.A tolatást szokni kell,szerencsére a külső tükrök jó nagyok.A belső tér nagy,az ülések kényelmesek,a csomagtartó elegendő.Nevetséges,hogy a 3.hátsó fejtámláért fizetni kell.A szervó tökéletes,a fedélzeti computer minden fontos infot megad,de a külső hőmérő nekem hiányzik.Mindent összevetve szeretem ezt az autót,de inkább Multijetet vennék.Az autót ingyen Cascoval vettem át,de több mint 1 hónapos korában még nem volt rajt Casco!A CD-s rádió kezelése egyszerű(igaz már 4 hónapja várok a kezelési útmutatóra).Az autó nagyon szép,sportos,remélem nem lesz vele gond.
- A fékek 3000km után elkezdtek sípolni,kicserélték a fékbetéteket,de azóta is sípolnak.Egyszer nem indult,de szerencsére csak érintkezési hiba volt.
Leier-Márton Holding Kft.,Mosonmagyaróvár
Auto-Forrás Kft.,Veszprém