Autók » Fiat » Punto Classic (1999)

Punto Classic 1200 8V

Vörös Csábító:)) és Vidám

Röviden: jó
Hosszabban: .....
A kérdés az volt, Punto, vagy Peugeot 206. Piros Punto nyert ajándék légkondival. Persze alapáron kaptunk minden egyebet: vezet? légzsák, szervo, motoros ablak elöl, ülés emelés, kormány emelés, színre lökhárító, fordulatszámmér?, fedélzeti kompi, fényszóró emelés. (rádiót nem bírtuk kialkudni, ez volt els? autóvásárlásunk, majd legközelebb:))
A légkondi akció volt 2003 márciusban. Ismer?s vett fél évvel kés?bb Puntot, ugyanilyen áron(2,3 m) totál alapon, se szervó, semmi. Ezt nem értem, de mindegy, Fiat "stratégia" .
Szoval 40 000 km, és semmi, semmi..........hiba, ami érdemleges. De maradjak reális értékel?: a hátsóajtók párás id?ben nyikorognak néha. Jobb hátsó nehezebben csukódik. M?szerfal m?anyaga eléggé "Ladás"
Motor 60 LE, kell ennél több???? Persze, hogy kéne.........majd legközelebb. 5 f?vel nem akar "repülni". De ez is elég , voltunk 3-4 személlyel az országban, és jól bírta. Ahogy 1-2 "kolega" írta a 130-150 km/h sebességet nem bírja...no komment Ilyen motorral mit is várhat??? Vegyen M5-ös bömöst:))
Nejemmel ketten használjuk, ebb?l én vok, aki "hajtja":)) Bizony lassan leken?dik a két els?............
na mindegy, télen úgyis téli van el?l.
Jut eszembe, télen sokat eszik, mire városba beérünk, fel sem melegszik, mindig szivatóval jár, ez kár, de a Lada is ilyen:)
Végül, csak azt mondhatom: nagyon bírom!!!

- 5 ajtós, ezért a két ajtó közti tömítések cseréje els?(5000km) átvizsgáláskor. Ezek továbbra is megrepedtek, de már nem tud érdekelni:) Következ? jelent?s probléma:els? helyzetjelz? izzó csere.

AUTO-BRILL kft. Békéscsaba
Csak els?, és 20 000 km-es szervíz, többit magam csinálom

Mondom magam csinálom:))

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző autója? Megane Következő autója? Punto 90 Le
Verdikt (8.6/10)

Fiat Punto Classic 1999 (1999 - 2005)