Vidám Olasz
Csendes, kisfogyasztású, nálam a vészmadár ismerőseim véleményével szemben megbízható "jószágnak" bizonyul. Városban és közúton kiválló utitárs. Parkolni álom vele és városban a motor dinamikája is megfelelő. Autópályán viszont már egy kicsit elfogy az autó. 120 felett már csak porog a motor de ereje nincs. Egyenes úton elviszi 155-160 ig is de ez már kinlódás a számára meg számomra is. Nekem a gyáritól kicsit szélesebb abroncsok vannak, talán ez miatt is nagyobb a menetzaj autópályás tempónál. Az extrák közül a szervó és az ABS nagyon szépen végzi a feladatát viszont a klima az harmatgyenge. Néha hajlamos apróbb elektronikus hibákat generálni a műszerfalon de ezek maguktól megjavulnak újraindításkor. Nekem 3 ajtósom van aminek a formája számamomra egyedi és megnyerő szeretek ránézni és szeretek beleülni.
- Kuplung-kinyomócsapágy - állítólag gyakori típushiba Már így vettem, néha rángatott I.-ben. Nemrég megelégeltem és kicseréltettem. Komplett kuplungcsere volt.
A családban van autómechanikus hozzá viszem.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Teljesítmény | (5) | Km vásárláskor | 32000 |
Előző autója? | 214 Si | Következő autója? | Seat Leon de lehet hogy maradok a Fiat családnál pl. Grande P. |
Verdikt | (6.7/10) |