Autók » Fiat » Punto Classic (1999)

Punto Classic 1,3 multijet

Városi kedvenc

Fontos szempont volt vásárláskor a fogyasztás: város 4,7 klima, vegyes 4,3 klima, pályán 140-150 klimával 5-5,5. Klima nélkül 4,3-4,4 a fogyasztás. Alacsony fordulaton picit zörögnek a műszerfalon a müanyagok. Pályán nagy a motor hangja, viszont pályától eltekintve tökéletes. Aki sokat jár hosszabb útra annak nem javaslom, 4-5 órás út kényelmetlen és zajos de 1 évben 3*4* ki lehet bírni. Városba imádnivaló, gyors és keveset eszik.

- Bal hátsó teleszkóp, 3 hónapos korában elengeste az olajat, gariban cserélték.

Sopron Fiat kereskedés

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző autója? Marea Következő autója? Grande 1,3 90 le, lottó 5-ös esetén Bravo 1,9
Verdikt (7.8/10)

Fiat Punto Classic 1999 (1999 - 2005)