Szerelem els? látásra
Ez az els? autóm, nagyon jó választásnak tartom. KÉnyelmes, gyors, dögös, egyszer?en imádnivaló! Szerencsére ezt az autót még a modellváltás el?tti utolsó pillanatban vettem, tehát még a régi típusú orra van, a h?t?rács nélküli.
Komoly m?szaki problémám nem volt az autóval. Nagyon jól megy. Els?sorban városban használom, itt a fogyasztása nyáron és tavasszal 6-6,5 liter (klímás), télen 7-7,5 l (hidegt?l függ). Országúton 5 litert eszik, autópályán 130-140 km/h mellett 6-6,5 litert.
A fékek nagyon hatásosak, nagyon jól gyorsul. A city szervó nagyon megkönnyíti a parkolást, szinte egy ujjal forgatható a kormány, ami egyébként a city nélkül is könny?.
Negatívumként a következ?t említeném: télen, a nagy hidegben a m?anyag anyagok megfagynak, és amíg nem melegszik át az autó, addig zörögnek. Ezt a zajt legtöbbször a jobb hátsó ablaknál tapasztaltam.
Elégedett vagyok az autóval, ha most vásárolnék, biztosan újra ezt választanám.
- Kormányoszlopot kellett cseréni, mert egy csapágy megkopott és zörgött. (csak a csapágy nem cserélhet?, ezért az egész kormányoszlopot cserélni kellett) Garanciális csere volt.
- Lemerült akkumulátor csere. (-20 fokban nem indult az autó...) 13980 HUF+ 700 HUF munkadíj
- 40000 km-es szervíz: olajcsere+olajsz?r?csere+... 51000 HUF (drága, a márkaszervízben csináltattam)
Fiat AutoMéry, Debrecen
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |