Autók » Fiat » Punto Classic (1999)

Punto Classic Punto II. 1,2 HLX 16V

Mini Ferrari Punto II. 1,2 HLX 16V

A kocsit 2005.11 hóban vásároltam akkor volt 4 éves azóta használam csak jokat tudok róla mondan.
Egyszemélyel egyszerüen verhetetlen a kocsi gyorsulása városi használatra kitünő. Az utobbi időben elég sokat használtam autópályán is ott sem volt vele semmi probléme jól meglehetet hajtani még akkor is jó volt a menetteljesítménye amikor öten ültünk benne.
Szerintem ez egy remek kis autó én nagyon szeretem és meg vagyok vele elégedve.
Amit eddig rá kellet költeni az az izzók cseréje volt illetve ékszíj csere ami esedékes volt nem olyan rég
ami nem is csoda igy 65000 km -nél na meg persze a kötelező olajcserék de azon kívül semi.
Én remek vételnek tartom és nagyon szeretem ezt a kis kocsit.

- Semmi!!!
- CSak ilyen aproság mit izzó és olajcsere

Hála isten erre nem volt szükség

Fenntartási költség (9) Évjárat 2001
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (8.6/10)

Fiat Punto Classic 1999 (1999 - 2005)