Kicsi vadóc dög els?szerelemre vágyóknak
Az igazi olaszos járm?: az ember imádja, csak mert dögös és van benne spiritusz. Rengeteg technikai apróság kedves benne, (a HLX remek felszereltség?), és kisautó létére "kit?n?en" megy is. Cserébe mindenféle apró bonyodalmat megbocsát neki az ember, mert folyamatosan élvezi az összehúzott szemöldök? kisördögöt. Attól persze félnék, hogy öregebb korában mennyi a gond vele.
Néhány apró kiemelend? elem:
- a batár nagy els? ajtó nehéz és kényelmetlen;
- a kormány kicsit túl könny?
- a city szervónak mégis és igenis van értelme, parkolásnál élményszer?, és tényleg bekapcsolja az ember
- értelmes méret? a csomagtartó, a hátsó ülés ledöntésével pedig már a kisebb h?t?szekrény is befér
- kiválóak az els? ülések
- a rugózás olyan "sportosan kemény", hogy nem csak a sávelválasztókat lehet fenékkel kitapintani, hanem egy recésebb aszfalt izgalmas pornóregénnyé alakulhat a Braille írást farpofával olvasók számára
- a fék elképeszt? er?sen és hirtelen fog, adagolásának megszokása el?tt jónéhány kormánybaharapás garantált
- minden m?szere és kapcsolója kellemes a korabeli és kategóriabeli társakéval összevetésben is
- a "sima homlokú" II-esnek nevezett széria volt szép, az újabbak és az el?zmények kevésbé
- - ajtózsanér (eltört!)
- - ablakemel? motor (derült égb?l...)
- - ablaktörl? (kiderült, hogy nem a gumi kopása miatt törölt akadozva, hanem az elektromos bekötést kellett újraforrasztani - állítólag típushiba)
- - duda (hihetetlen, hogy ez mennyire tud hiányozni, amikor egy busz egyszercsak ráhúz az emberre...)
Best Autóház
(1165 Budapest, Arany János u.55.) Nagyon baráti munkafelvev?, megbízható, korrekt, türelmes: Nándi
Fiat Nikko Kft.
(1173 Budapest, Hajdúcsárda u. 2.) - nem szerettem, nem bíztam bennük