Igazi városi kisautó
Legnagyobb baj, hogy nem a pesti utakra tervezték ezért er?sen ráz a buckás, gödrös, inkább terepralira való utakon. Normális úton viszont nagyon kényelmes és kifejezetten jó az úttartása.
A motor er?s és nem fogyaszt (városi használatban, pesti dugókban sem több 5,2-nél) emelked?kön mindig élvezettel nézem más autók verg?dését. Azonban alacsony fordulatszámon semmi ereje sincs. Az autó nagyon kezes, igazi városi autó. Mindenhova elfér, könnyen lehet parkolni vele. A city szervónak szerintem értelme nincs, de barátn?m szereti használni. A váltója pedig nagyon pontos, könnyen használható, legalább is az általam eddig használt Opel Astra és Peugeot 407-es autók váltójához képest. Számomra ez az etalon.
Bár megvételekor mindenki cikizett, hogy majd vihetem állandóan szervízbe, mégis megbízhatónak bizonyult, a kötelez? felülvizsgálatokon sem találtak hibákat.
Szerintem nagyon szerethet? autó.
- Minden izzó kiégett legalább egyszer, bal els? 3-szor. Egy kavics megrepesztette a szélvéd?t, de ez már az összes el?z? autómmal el?fordult. Hiába pech. Cseréje 70 000 Ft volt.
Szombathelyi Fiat szervíz. Jó ár, gyors munkavégzés.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Astra | Következő autója? | Seat Altea, ha minden igaz. |