Autók » Fiat » Punto Classic (1999)

Punto Classic 1.3 Multijet VAN

Fővárosi melós

A gyári ülés nem volt a legkényelmesebb. Vettem bele gyári Alfa Romeo 146 üléseket,azóta nagyon kényelmes. 12-14 óra vezetés után is hátfájás nélkül szállok ki belöle.

2013.03.23.: Vizsgán belekötöttek ezekbe a remek ülésekbe, de még mindig nagyon jók, s nem válnék meg tőlük!

- 200.000 km-nél kuplung,vezérlés csere (nem volt muszáj,de illik, 50.000 ft), - olajcsere ciklus: 15-20.000 km (Castrol EDGE turbodiesel+szürők =12.000 ft), - fékek: fékbetét csereciklus 45-50.000 km(8.000 ft) , - féktárcsa csereciklus 80.000 km (15.000 ft) , - kerékagycsapágy : 250.000 km-nél (jobb hátsó;15.000 ft) , - termosztát,vizpumpa : 272.000 km-nél (20.000 ft) - - - 2013.03.23. - Mostmár túl vagyunk a 320.000-s kilométeróra álláson. - 300- és 320.000km között magasnyomású szivattyú csere bontottra (20.000ft) + generátor és akkumlátor (20.000ft+14.000ft). - Nagy hidegben is még mindig szépen indul, újra kapott friss műszaki vizsgát, bár az első lámpák tartó füleit ki kellett cserélni... (lemezdarab méretre vágva) 2013.09.15. - - Túl vagyunk a 341000 km-óra álláson.

Magam szerelek segítségekkel.

SPEEDY (mostmár KWIK-FIT) szervizek. Gyorsak, pontosak, árban is jók!

Fenntartási költség (9) Évjárat 2004
Megbízhatóság (9) Vezetett km 201000
Előző autója? TEMPRA Következő autója? Punto, Bravo vagy Scudo.
Verdikt (9.1/10)

Fiat Punto Classic 1999 (1999 - 2005)