Akárhogyis: Imádom! (1.2 16V Sporting)
Nos, a jószágot egy importból vettem, elég keveset tudtam az előző életéről.
Kívülről már régen tetszett, próba után pedig percekig remeget a lábam, s akkor tudtam ő az igazi. Ment mint az állat,bömbölt a motor (direktszürő), ordított a zene. (Meg fogott, ha józanul gondolkozok biztos egy multijet-tet választok, az is vót a telepen.)
Komolyabb baj a kuplunggal, váltóval volt, majd 200.000 forintom bánta. Olasz volt a gazdája, gondolom nem vigyázott rá. A belső kárpit rohadtul koszolódik, a futómű nem pestre való. Más rosszat nem tudok mondani.
Nekem nagyon tetszik a 6 fokozatú váltó, a kaszni kívül-belül. A menet teljesítményeket lehet fikázni, de 1.2 16v-ből szerintem teljesen rendben van.( Bár 10 másodperc 100-ra az jó nem?) Ugrik, bár nem harap, de vicsorog, pestre elég. Autópályán a 150-et utazónak gond nélkül viszi, a max nálam 180 volt.
Az eltelt 1 év talán nem sok idő, de összességében azt tudom mondani, hogy nekem bevált. Aki ilyet vesz, az nem egy használati tárgyat kap, hanem egy kicsit rigolyás társat. Vannak hibái, olyanok amivel vagy együtt tudsz élni és boldog leszel, vagy nem és akkor az őrületbe kerget.
Olyan kapsz, amit megemelegetsz!
- Ablaktörlő motor, kuplung szett, klíma kapcsoló, féktárcsa felszabályozása, féltengely szimering,
Saját szerelő, eddig jó, most váltottam rá... (Ide írom a nevét is , me megérdemli :Kovács András
Elöző tulaj ajánlotta, eddig ő ide horda. Nálam borzalmas dolgokat csináltak...
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Forman | Következő autója? | Grande Punto |