1,3 Multijet: a legjobb a kismotorok között!
Nagyon Praktikus autó nem túl nagy nem túl kicsi ajánlom mindenkinek! de csak 5 éves koráig utána kuka. sajnos Futóm?ve nem sportos inkább konfortos kiegyenlíti az út hibáit, mutorja hála a fiatnak szerintem nagyon szuperek keveset esznek és mennek mint a golyó!
- Körübelül 1 hónapos korában a Bal hátsó féke befogott. A hibát az fék önbeállója okozta. Amikor elvittem a szervízbe hülyének néztek azt próbálták bemagyarázni hogy biztos behúzva hagytam a kéziféket és így mentem vele. Erre Montam nekik ,hogy akkor nézzék meg a másikat a (jobb) oldalt is! aztán természetesen elnézést kértek. Állítólag ilyen probléma nem szokott el?fordulni én voltam az els? de ki tudja!
- Rendszeresen a turbofeltölt? radiátor rögzit? csavarja kilazul kb 25x húztam meg! De Rosszak az utak!!! :))
- De imádom ezt a kis autót!
SPQR Ezt garanciába csinálták, de az el?z? Puntomat (az egy 1,2 16V HLX volt) ide hortam szervízbe és egy rakás pénzt kértek el mindíg! Ne vigyétek ide.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Punto 1.2 16V HLX | Következő autója? | A következ? egy Alfa 147 1,9 Multijet lesz remélem 150 lóval |
Verdikt | (8.1/10) |