Spenót az olajfaló
Spenótnak volt a neve jól fogyasztott és mindenhová elvitt, kényelmes is volt a fékje is jó volt picit hasonló volt egy golfhoz.Hátránya hogy ette az olajat mindig tönkrement valami igaz amit kicseréltem azzal nem volt többé gond.Nagyon nehéz volt megszabadulni tőle mert a keservesen másik autóra gyűjtött pénzt mindig rá kellett költenem.Aztán a barátnőm megsajnált és adott kölcsön.Nagyon kevés pénzért tudtam eladni ráadásul rejtett erőforrásnak aki járt már így az tudja.Elfértem benne kényelmesen pedig 190 magas vagyok.A 6 év alatt rájöttem, hogy az egyik gyertyánál megy el az olaj ott évente új kábel és gyertya csere volt szükséges.Közbe folyamatosan kísérleteztem adalékokkal hogy megszüntessem az olajfogyasztást úgy hogy hiába fogyasztott keveset a hozzáadott olajokkal havi szinten pár ezres még ráment pluszba.Valószínű nem tett jót neki hogy kevés kilométerrel vettem sokat állt.Még egyszer olasz autót nem veszek mert nem elég tartósak de sok kellemes emlék is van amit kaptam tőle.Hát ennyi.
- Felsorolni is nehéz, szinte mindent kicseréltem rajta és mindig előjött valami újabb probléma.lengéscsillapítók,radiátor alapjárati szabályozó ette az olajat azt nem is tudtam (nem érte meg)megcsináltatni utána öntögettem 1000 km/1 liter.Elment a vezérlés is egyszer,önindító kerékagycsapágy, meg ami általános aksi csere fékbetét dobfék teljes, kézi fékbovden.A jobb küszöb szétrohadt csere (50 ezer)
jimmy ujpest
sógorom, Tatai út dékánny