Remek kis olasz!!
94 Júl.ban vettük az autot,azóta mindössze 52e km.ert futott,
én szeretem,kategóriájában a mai napig az egyik legtágasabb,legkisebb légellenállású forma(cW 0.31)!!
Fogyasztásra nem lehet panasz,országúton nyugisabb tempóban 5-5,5 el elgurul városban is
max 1L.több.Többen panaszkodnak itt a teljesítményre....nem tom? egy 1,1es 55lovas motortól mit várnak..?Egyébként kategóriájában,kortársai közt vannak sokkal alulmotorizáltabb gépek is.Én szerintem a ~14s sprint 100ra és 170km/h végsebesség(http://www.youtube.com/watch?v=d0tiCEO09pg)nem olyan rossz.A fényezés időtálló,rozsdának nyoma sincs,igaz újkorától garázsban van az autó.Az utastér 4 személynek nagyon kényelmes,.Összességében szerintem egy remek kis autó,bár nem egy luxus limó,nem egy sporkocsi,ha valaki
tisztában van tulajdonságaival,és képességeivel,és arra szeretné használni amire kitalálták,szerintem élégedett lehet vele.A sokhelyről hallható-olaszkocsi igy sz.r,meg ugy sz.r!,meg
nekemasztán sose kéne!!-mondatok nem mindig fedik a valóságot,sajnos ezek legtöbbször hozzánemértő,
nemtörődöm emberek eltúlzott véleménye!
- lamdaszonda,kipufogó(új Bosalt kapott),generátor szénkefe,hátsó fékbetétek,és a gyári gumiabroncsokat kellett cserélni, néha a balelső ajtózár és az indexkapcsoló szokott rendetlenkedni,de egy kis WD 40 -s kezelés hónapokra orvosolja a problémát.Egyébként a rendszeres karbantartáson(olaj,szűrők,...stb) kivül az égviágon semmi!
- Bármikor bárhva elvitt,és haza is hoztott!
Amit tudok saját magam,amit nem szakival!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1994 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 52000 |