Punto Td
Kb. másfél éve vettem az autót, azóta mintegy 20.000 km ment bele. Különösebb probléma nem volt vele, csupán az el?z? tulaj által "elfelejtett" szervízeket kellett pótolnom, s kicserélni a kopó alkatrészeket. Az elektronika kicsit olaszosan gyenge.
Fenntartása gazdaságos, keveset fogyaszt, az alkatrészárak és a javítás is alacsony árszínvonalú. (persze nem szervízben)
A teljesítménnyel sincs probléma, a 70 le b?ven megfelel?, dinamikusan mozgatja az autót.
A futott kilóméter nem tudom, hogy valós volt-e, nem is számít. Ha megfelel?en karban van tartva, akkor többszázezret is elmegy ez a motor. Amúgy nagyon megkíméltem, rendberaktam. Ahogy néztem egy-két fiatalabb használtat (a legtöbb jelenthetne az enyémnek), nem az autó hibája, hogy rossz a vélemény róluk. Rengeteg igénytelen ember van, aki nem vigyáz az autójára.(akkor "jóhogy" elromlik) És lehet, hogy a fiatosok között sok ilyen van. Okosnak kell lenni használt vásárlásakor!!!
Összefoglalva:
Megfelel? helykínálat,
kicsit hangos,
jól megy,
átlagos min?ség (de nem rossz!!)
gazdaságos
id?tálló
- Generátor és önindító- természetes kopás, meg egyéb kopó alkatrészek. Más semmi.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1994 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 20000 |