Kis barátom
Használtan vettem keresked?nél, úgyhogy sok jóra a magyar viszonyok között nem számítottam, de kellemesen csalódtam.
A hibáira, mint generátor, lengéscsillapítók azt mondták típusbetegség!? Ha így van jó. Meglep?dtem az akksin (32 Ah)és az ég?kön, 6 évesen cseréltem gyári ég?ket!
Amúgy még sohasem döglött le alattam.
A kocsi kicsi, de pont az én méretem. Elfér benne a család is és hosszú távon sem kényelmetlen. Extra nics benne, csak amit beletettem, talán egy kis optikai tuning a fényezett lökhárítókkal és a fehér indexekkel. A kicsi handszórók miatt a zene inkább csak mutatóban van.
A szervíz szerintem csapnivaló. Amit nagyon kell azt megcsinálják de sok köszönet az nincs benne. Pl. láthatatlan zsír az ajtózsanérokon, futóm?állítás után is eszi a gumit, a 4 liter olaj egyszer 1/4 nívóig ér egyszer 3/4-ig, másszor 1/2-ig!?
Azóta magam szervízelem. Tuti megcsinálom!
Jól megy a kicsi motor ellenére is, nem kell 5-b?l visszakapcsolni egy-egy el?zésnél még 4 f?vel sem. Másodikban ez sem megy hetvennél többet, de ott kit?n?en lehet vele gyorsulni. Ja, a szinkronokat a váltóban hamarosan cserélni kell.
A fogyasztása jó! Hosszútávon 5liter alatt lehet autózni.
Igazi olasz. Szép, de m?szakilag hagy némi kívánnivalót maga után.
- 3 évesen széttört a generátor csere 18 eFt (felújított)
- 4 évesen mindkét els? lengéscsillapító csere 32eFt és fékbetétcsere
- A hátsó kipufogó dob kivezet? csövét le kellett cserélni a vizsgára.
- A h?t?ventillátor leégett, még nem cseréltem ki.
- 5 évesen a hátsó leng?karokat kicseréltem.
- 6 évesen kicseréltem az akksit, -5 ben már nem indított.
Fiat Sztausz kés?bb Riegler Tatabánya
Saját magam