Jóságos nagyorrú bácsi
Mikor kijött az új kasznis Punto ´99-ben az egyik nagy forgalmazó lecserélte az összes régi kasznis flottaautóját, ezért igen jó áron lehetett hozzájutni akkor 1-2 éves kevés km-t futott autókhoz. Úgy döntöttem akkor, hogy belevágok. Tulajdonképpen nagyon szerettem, talán az az 1.2-es motor és az a 60 LE volt egy kicsit kevés, a hegymenetet nem nagyon szerette a drága. Nem volt benne semmi extra, kp-i záron és autórádión kívül. Mindennapi városi használatra kíváló volt. Szerettem a tágas csomagterét (már kategóriájában szerintem tágas). Lehajtott üléssel egy bringát simán bele lehetett pakolni.
Sokan szidták-szidják az olasz autókat, én igazán semmi rosszat nem tudok rá mondani. Nagyon szerettem, soha sehol nem hagyott ott, és a kötelez? szervízeken kívül szinte semmit sem kellett költeni rá.
- Elektromos-téren nem volt er?s a drága.
- Generátor kb. 60.000,- Ft 35.000 km-nél adta fel, kettétört, állítólag típushiba és 20.000 km-nél szokott el?jönni.
- A csomagtér világítás zárlatos lett egyszer, nem is nagyon vettem észre, hogy folyton ég a pilács belül, ezért aztán egyszercsak leszívta az aksit. Nem volt egyszer? rájönni, hogy mi a baja. De aztán pikk-pakk megcsinálták és utána semmi baja nem volt.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Fiat Cinquecento Sporting | Következő autója? | – |