Fekete élvezet D.j C.R.N
Hát igen ez már a 11-edik kocsim a sok sok kis FIAT után na azért kiprobáltam más F betutipusut is de azthiszem enél jobban még autot nemszerettem csak megvan az a tulajdonsága mint például a nokben *tisztelet a kivételnek,nemismerek ilyent*hogy nem mindig hálálja meg a torodés sot propálgatja az ember turoképességét meg persze nem utolsosorban a pénztárcáját.de mikorra már valaki megutálná és már nincs rajta ojan dolog ami elromolhatna és már az ongyilkosság és az eladás határán áll akkor ezt a kocsi valami csodával határos modon megérzi és szinte *gond nélkul* hibanélkul mukodik és csak ugy horzsolja az aszfaltot....amiért megvettem ...mindig egy ijenrol *álmodtam és most azthiszem ojan kocsim van amijent elképzeltem ...szin....STB:azthiszem bátran kijelenthetem hogy a FIAT egy szuper *márka*-méltatlanul ocsárolt tipus.
- lengéscsillapitok,szilentek szinte mindegyik,fékek mindegyik ,de mindent oszevetve ha valaki használja és rendben akkarja tudni akkor muszáj belé egy kis motyot beleolni de megéri.
zoli sufni majstro
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | FIAT ritmo 1.9TDS | Következő autója? | csakis punto lehet ..GT? A3 1.8T |
Verdikt | (7.2/10) |