Csak beülök és megy.
Nagyon szerethető kis autó, nem mai darab, immár 20 éves, ezért főként a kopó alkatrészeket kellett kicserélni, vagy azt, amit az idő vasfoga megrágott. Olcsó alkatrészek, gyors javítás, olcsó fenntarthatóság. Első autónak ideális. Feltételezem, hogy a km órája vissza volt tekerve. Húsz éves kora ellenére is repeszt az autópályán 130-150-el, minden gond nélkül lenyom egy hétvége alatt akár 6-700 km-t. Csak beülök és megy. Inkább kisebb bosszantó hibákat véltem felfedezni, szerencsére nem volt még 100 ezres nagyságrendű javítás. Olcsó a biztosítás rá, olcsó a teljesítményadó, nagyon alacsony a fenntartási költsége. Kevés benzinből is messze lehet menni vele. Országúton 5-5,5 l fogyasztás, városban kb. 7-8 körül eszik. Az izzó lámpákra oda kell figyelni, mert elől hajlamos hamar kiégni, hátul pedig a csatlakozó esetleg zárlatos lehet így villog össze vissza, de egy ügyes szerelő pikk-pakk megcsinálja. hajlamos a rozsdásodásra a sárvédőknél, a motorháztetőnél és a hátsó ajtónál, de gondolom ez is korral jár. 15 éves korában még nem volt rozsdás sehol.
- Váltócsere 45000 - Gyújtótrafó - Indítómotor - Hűtő kilyukadt - Kipufogó 16000 - Első-hátsó szilentek - Kuplungtárcsa -
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | – | Következő autója? | 323 F |