Autók » Fiat » Punto (1993-1999)

Punto S 55 1.1

Az olasz autós nemzet, ezzel elmondtam mindent!

Sokan az olasz autókat megvetik leszólják rossz véleménnyel vannak róla! De alaptalanul, mert én tudom, és állítom, hogy a legjobb autókat az olaszok készítik!!!!!!
Nekem már sok olasz autóm volt, pontosabban csak az volt, és most is az van,ezért tudok róla véleményt mondani!
Ami nekem tetszik egy olasz kocsiban az, hogy alapfelszerelésként is sok esztrát adnak hozzá, jól fel vannak szerelve, és nagyon szép a formájuk,és a belső terük mindig a kategória élmezőnyébe tartozott, a jó térkihasználásuk miatt!
Ugyanakkor, rendkívül strapabíró, és pörgös a motorja, élvezet ,,huzatni-pörgetni" a motort!
Nekem igen bejött, és nincs is szándékomban átülni semmilyen német vagy francia tipusba!

- Egyszer hengerfejes lett, meg a fűtést lekellett légteleníteni,
- gyújtótrafó csere!
- Ősszesen ennyi probláma volt vele!

Magam javítom

Fenntartási költség (8) Évjárat 1994
Előző autója? Fiat Tipo Következő autója? Fiat vagy Alfa Romeo esetleg Lancia, más semmi szóba se jöhet!
Verdikt (7.8/10)

Fiat Punto 1993