Az agyonverhetetlen!
Egy barátom autója volt korábban, mindent olajcserét és egyéb időszakos szervizet is velem csináltatott(szíj-, hűtőfolyadék-, légszűrő-, fékbetét csere). Egyszer használhattam pár napig. Beleszerettem és magamévátettem :) Lehet, hogy csak a gondoskodást hálálta meg, de sebaja sem volt. Egy bizarr probléma volt, hogy fűtés közben párásodtak az üvegek, pollenszűt cseréltem 2x, nem lett jobb, aztán egyszercsak megszűnt a fűtés, és a hűtőfolyadék is meglepően kevés lett, az autóban viszont kellemetlen pocsojaszag lett. Ez egy fűtőradiátor (kb.: 5000.- Ft) cserével volt orvosolható. Nagyon kacifántos, autókipakolós, műszerfalkiszerelős, nappal orvosoltam a problémát. Egy koccanás alkalmával elpukkant a hűtő (11800.- Ft), így megpirult a vízpumpa (6300.- Ft).
Mindent összegezve imádtam. Olajfogyasztás kb 1,5 dl/10e km, Pályán 150 km/h utazósebesség,is lehetett volna, ha nem 130 lenne a megengedett :) Közúton 100, de ekkor 6 liter alatti fogyasztás. Nem egy táltos paripa, de a 75 Le igen dinamikusan mozgatja. Szerintem pont jó! Remélem az utódja is legalább ilyen jó lesz.
- Első lengőkarok (egy hosszú tél után), Fűtőradiátor (mé´ párásodik annyira?), kézifék kötél, vízpumpa
Saját magam
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | Megane Coupe 1.6i | Következő autója? | Fiat Punto II 1.2 16V HLX |
Verdikt | (6.3/10) |