Autók » Fiat » Punto (1993-1999)

Punto GT

A pénznyelő (csak hobbi célra)

Azért vettem mert megtetszett. Bár ne tettem volna. A hátsó futóművet valami sufnituning brigád rakta össze. Életveszélyes volt. Orrán száján folyt az olaj. Megrepedt a szelepfedél bár lövésem nincs hogyan. A hátsó fékek berohadtak.(Szakszerű karbantarásra vezethető vissza). Eltört a balelső rugó. Az ablakemelők hidegben nemigazán voltak a helyzet magaslatán. A világítás kapcsoló kezdet szétmenni. És a kegyelem döfés a benzinszivattyú volt. A sima puntóé nemjó hozzá mert nemtudja a megfelelő benzinnyomást. Csak alapon lehetet vele menni. Sikerült egy Lancia Kappa 2.0 benzin pumpát belefaragni, így ismét életre kelt. Rengeteg pénzemet elvitte de ha ment akkor nagyon jól ment. Sokaknak fagyasztott mosolyt az arcára. "szer örültem vele kapcsolatban 1. amikor megvettem 2. amikor eladtam

- Hát könnyebb lenne elmondani mi nem romlott el rajta.

Egyik haverom aki érti a típust.

Fenntartási költség (1) Évjárat 1995
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 120000
Előző autója? Kadett 1.7 d caravan Következő autója?
Verdikt (2.4/10)

Fiat Punto 1993