A nyugat Dáciaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahogy említettem, ez egy céges autó, de első perctől én vezetem, teljesen újonnan került hozzám. A kezdetekben még új autóként nem volt különösebben semmi gond, 15000km-ként
a kötelező szervizek, ezeket leszámítva semmi különös.Az idő & a km-rek szaporodásával jöttek a gondok. Szinte minden besz*rt folyamatosan rajta, egyik gond jött a másik után!!!
Ez a tetű nem egyszer hagyott cserben, volt amikor vontatókötélen érkezett a szervízbe. A vizet issza mint a sivatagi homok, hova tünik??? A benzint zabálja, lomha disznó,a motorból dől az olaj, utóljára a szerelő le gőzborizta, bár netette volna, most még jobban folyik a blokk oldalán, idáig szószerint az olajsár tömítette, pedig most volt állitólag megjavítva az olajszivárgás. Téli meglepetés: fűtéscsap kinyitása után a műszerfal alól dőlt a szürkésfehér iszonyatós, büdős füst(dzsinn a csodalámpából effektus) állitólag aluminiumból van & szétzabálta a "gazdaságos madaras" fagyálló, komplett műszerfal kiszerelés után lehet cserélni a fűtőradiátort!
Ami borzasztó, az összes állitólag gyári dobozos alkatrészek (Fiat, Lancia feliratú) amik beszerelésre kerültek azok igen rövid ideig bírták, és igen borsos áruak!!!! Rohad a kaszni,mattul a festék,zörög, nyikorog. Mindig a hol robbanok le effektus kisért.
Lehet, hogy csak nekem jutott ez a péntek délutáni összeszerelés, egy biszti, két egy formát nem sikerült gyártani idáig!!!! Fiatot sose!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van aki szereti, hogy mit, ez nekem rejtély??????????????????
Ajánlom mindannak:aki a saját zsebe ellensége!!!!!!!!!!!
- 1.hűtő--komplett csere
- 2.kuplung-- teljes szerkezet csere (megint haldoklik)
- 3.kipufogó-- teljesen, dobokkal együtt
- 4.hűtőventilátor-- komplett csere
- 5.fűtőradiátor 2x is komlett cseréje, 2éven belül
- 6.fútómű--összes lengéscsillapitó
- 7. szilentblokkok, lengőkarok
- 8.termosztát--komlett csere
- 9.generátor-- komplett csere (megint sír a csapágy!!!!)
mivel céges autó, a először a kijelölt márkaszervízbe, gari után, a kijelölt nem márka szervízbe(itt még jobban javították)
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Corsa | Következő autója? | Opel |