57 lóer?, ebb?l 2 én vagyok....
Szeretem a Punto-t. Napfénytet?, nyári éjszakák, sok élmény....sohasem volt póz-autó, innen tudom, hogy a csajok magamért szeretnek. Hm, bárhova elvisz és vissza is hoz, számos hosszú úton voltam, évi 25 ezret megyek és a szabad ég alatt áll a lakótelepen. Kis hibákon kívül tízezrenként olajcsere, sz?r?k és a szokásos dolgok. A problémákat eddig "jelezte" el?re, sohasem hagyott cserben és nem voltak meglepetésszer? bajok. egyébként szeretem, városban pörgetem, autópálya 140 utazó és mindig 7 l-es fogyasztás alatt vagyok, persze 98-ast tankolok minden esetben. Zörgések csak minimálisan, szakszervízbe ritkán viszem, mivel nem bonyolultabb, mint egy Zastava volt, azokhoz meg ért minden 50 év körüli szerel?, nemde? Ráadásul náluk csak 2-3e Ft az óradíj és nem 8. Nem vagyok szételektronikázott-autó párti és szerintem épp ezért nincs baj vele. Szervokormány sincs, abs-em sincs, bovdenes a gázpedál, teker?s az ablak, valószín? ezért nincs az autóval sok gond. Összegzésképpen nem félek attól, hogy újra Puntót vegyek!!
- Lengéscsillapító 75e km-nél
- futóm? néhány eleme (jobb oldal küls? és bels? összeköt?)80e km-nél
- féktárcsa 80e km-nél
- kipufogó hátsó szakasz és kuplungszet 90e km-nél vezérm?tengely-szimmering 95e km-nél
Fiat Miskolc
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1996 |