Autók » Fiat » Panda (2003)

Panda Emotion

Parle Italiano?

2005. nyarán Görögországban nyaraltunk. Kibéreltünk egy példányt, fapados 1.1-es verzió volt, de klíma volt benne. Beültem a telepen, majd elindultunk és kikanyarodtunk a főútra. Az előző "tulaj" bekapcsolva felejtette a "ciciszervót", amit én nem tudtam, csak annyit éreztem, hogy rápöccintek a kormányra és az hármat fordul. Meglepetésemnek hangot is adtam, aminek az lett a következménye, hogy én ott többet nem vezethettem és hazaérkezésünk után, a feleségem vett magának egy 1.2-es Emotion-t.
1 évesen, iszonyú jó áron! Mint minden rendes férj, persze falból tiltakoztam. De mióta megvan, amikor csak lehet elkötöm és azzal megyek a városba. Nagyon jól felszerelt példány, gyári könnyűfém felnikkel, tetősínnel, automata klímával, CD-s rádióval, automata klímával. A műszerfal alá csúsztatott váltó, a lehető legjobb megoldás, minden kocsiban ott kéne hogy legyen. Elöl kicsit szűk egy férfiembernek, de a vezetési élménnyel, feledtetni tudja a helyhiányt. A magas üléspozíció nagyon tetszik.
Több mint három éve megvan, ugyan csak második autó, kevesebbet fut, de az olajcseréken kívül eddig semmi baja nem volt.
A motor ereje elég, de nem bánnám ha egy kicsit jobban húzna. Mondjuk egy 100 HP-val már elégedett lennék. :-)) A csomagtér a jelképes méreten túl van ugyan, de a nagyobb bevásárlást inkább a családi kocsival végezzük.
A Pandánál tökéletesebb második, rohangálós, feleségautót szerintem nem gyártottak az utóbbi 10 évben.
Mille Gracie Fiat!

- Semmi

Americar Olajcsere szerviz Alsógöd, Terv u.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző autója? Következő autója? Panda
Verdikt (9.2/10)

Fiat Panda 2003 (2003 - 2012)