Pandus Maximus
Az els? reklámok megjelenésekor szerettem bele. Több helyen próbálkoztam némi árengedményt, kedvezményt kapni, de sehol sem sikerült.
Az SPQR keresked?je nagyon kedves volt, de semmi lényegeset nem tudott az autóról. Én világosítottam fel arról, hogy a gyárilag rndelhet? Hi-Fi szett mélynyomója a jobb els? ülés alatt van. Mivel ? úgy tudta, hogy nem adnak hozzá mélynyomót (merthogy ? még sose látott benne ilyet), sajnos nem rendeltem meg, így tulajdonképpen megspórolt nekem egy csomó pénzt.
Rendkívül kicsinyes dolognak tartottam, hogy az Emotion-hoz (legfelszereltebb változat) nem adtak emel?t, kerékkulcsot és pótkereket. Nem tudom, hogy ez a javítókészlet megfelel-e a jogszabályi el?írásoknak, de én rövid id?n belül szereztem pótkereket. Nem tehetek róla, ragaszkodom a régi, jól bevált megoldásokhoz.
Sajnálom, hogy nem figyeltem eléggé a dönthet? hátsóülésre. Ha tettem volna, inkább fizetek kicsit többet a két részletben dönthet? változatért. Kicsinyes dolog volt az is, hogy csak külön pénzért kínáltak hozzá szivargyújtót.Dohányos létemre zavar, hogy a nemlétez? szivargyújtó körüli fény nem világít. Ilyen szolgáltatást csak az kap, aki szivargyújtót is rendel, ellenkez? esetben ennek helye csak szerel?lámpa aljzatnak min?sül, amihez meg nem dukál a hamutartó helyzetét is mutató szivargyújtófény.
Az autó tökéletes, semmi hiba nem volt vele. Eddig. Illetve egy id? után a CD-s rádióm bolondult meg, amit garanciában kicseréltek.
Amikor télen az utcán parkol, hidegen nagyon szólnak a szelepek. SPQR-ben "megnyugtattak", hogy a FIAT motorok esetében ez természetes, egyben azt tanácsolták: ilyenkor a motort állítsam le és indítsam újra. Nem túl megnyugtató megoldás.
Alapvet?en városban használom, nem sokat megyek országúton. Mindkét esetben jól szuperál, kényelmes vezetni. Nekem a fogyasztása kicsit soknak, a teljesítménye kicsit haloványnak t?nik az 1200 cm3-es motorhoz képest.
Sok, nekem nagyon tetsz? praktikus dolgot tud.
Az ablaktörl? m?ködése nem túl tökéletes, a szakaszos állásban túl hamar töröl, ezért szemerkél? es?ben sokat kell kapcsolgatni. Aki a szélvéd?mosó-tartály beönt?nyílását ilyen mélyre eldugott helyre tervezte, az csak egy idióta lehetett. Külön tölcsér, illetve hoszabbító cs? kell a tartály feltöltéshez.
Ett? függetlenül mindenéért szeretem, nem válnék meg t?le!!!!:-)))
- Gyári Cd-s rádió, garanciálisan cserélve
Korábban Budapest, XIII. kerület SPQR