Panda? IGEN!
Újonnan vettem. 1000 km ig 90-100-al, 5000 km ig 130-150, azóta ami a csövön kifér. Rengeteget megyek vele. Földmérő vagyok, használom autópályán (nagyon szépen tudja a 160-at, és még gyorsul ha kell 190-ig), és földúton is. A gyári nyári gumikat levettem, egy erős mintás gumit raktam rá. Az autónak se motor, se menetzaja nincs! A tesz írója azt írta, a motorzaj elnyomhatatlan. Hülyeség!!! Itt az autó ki lehet próbálni!!! A titok abban van, hogy gyakrabban kell olajat cserélni. A gyár 30000 km-t ajánl, de szerintem 20 ezer az ideális( szakszervízben is csak 17000!) én tüzön vizen átmegyek vele, nem ér le a hasa, sőt a kollegáimat (Wartburg, Suzuki, Lada) rendszeresen húzgálom a sárból!!!!
A fogyasztásáról annyit, hogy nem nagyon méregetem, de 6 liter fölé még télen sem ment!
Erős a futóműve, jó a kanyartartása, finom a kormányműve.
A váltót jobb helyre már nem is rakhatták volna, egy jobb van nála, az automata :)
Tény és való, nem egy családi autó, de mi a családdal (19 hónapos a kislányom), kényelmesen elférünk benne.
A chipsett csodákat művel a pici motorral, pillanatnyilag közel 100 LE-s az autó.
Az 1.6-os benzines Borát, az Opel 1.7 dieselt, a Ford dieselt, és a hasonló kategóriás autókat bárhol letúrja, legyorsulja!!!!
mit írhatnék még? Nagyon szeretjük!!!!
- egy műszerfal izzó
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |