Nekem bejött, és neked?
Úgy gondoltam, hogy írok pár szót a kosciról ha már itt járok!
Eddig semmi gondom nem volt vele, nem tapasztaltam semmi zörgést meg szétesést amivel riogattak nagyon sokan mielőtt megvettem. (nagyon összerakottnak érződik)
eddig 10000 felett mentem vele, semmi rosszat nem tudom mondani, aki tisztában van azzal, hogy 70 Le- től mit várjon, az nem fog benne csalódni! Kiskocsikhoz képest nagyon tud menni!
a fogyasztáson kicsit magasabb mint amit sokan mondanak, de ez azért van mert nagyon hajtom (pályán is, és ott a rövid 5. miatt felszökik a fogyi)
ha valaki ésszel kocsikázik, akkor 4, 5 az reális.
A szervizzel edig elégedett vagyok!
Csináltattam egy olajcserét kb. 4000 km- nél, valaki azt mondja, hogy kell valaki meg ellenzi, mivel a gyár 30000- res periódust ad meg. (a következőre én is annyi után viszem)
a fékek nagyon harapnak, megszokás után nagyon élvezetesen használható!
ha lesznek még tapasztalataim, akkor ide fogom írni!
13000 km- nél járok. - olajfogyasztás minimalizálódott. ( kb. 2 deci ment bele 3000 km alatt) fejebb említettem, hogy csináltattam egy olajcserét, hát úgy gondolom ráért volna valamikor 8-10e km- nél, valahogy így visszagondolva akkorra állt össze a motor (halkabb lett, és mintha élénkebben pörögne fel) de ezt lehet, hogy csak én beszéltem be magamnak
egyebet szerencsére nem tudok említeni (teszi szépen a dolgát)
- eddig semmi (szerencsére)
a régi szervizem megszünt létezni, ha döntöttem új mellett az megírom
mindegy ha az elsővel elégedett vagyok :) írtam valamikor de a fent említett okból újat keresek
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Fiat de még várok vele pár évet! |