Autók » Fiat » Panda (2003)

Panda 1242 Benzines klímás

Megbízható városi kedvenc. Egyszerű, nagyszerű

Tőkéletes a városba. Jól ugrik, keveset fogyaszt. Megbízható.
Egyszerű és ez jó benne. Ha városba megyek, a BMW-M A GARIBAN MARAD, mert az ugyan sok jobb autó, de a FIAT-ot városra találták ki.

- Semmi sem romlott el rajta. 2 ajtó volt cserélve, de nem az autó tehet róla. Hanem a "közlekedés rendészet", mert rossz helyre tették ki az "elsőbbség adás kötelező " táblát. (A feleségem jött azon az úton, ahol volt ilyen tábla és sajnos volt más autó is a környéken, akik nem tudták, hogy a feleségem kocsiba szállt. Le kellett volna inkább zárni a környéket.) Szóval össze lett törve az egyik oldala. A másik autó totál káros lett. Jól bírja a karambolt is. Városban, ha legyorsulok másokat, akkor 6 körül fogyaszt. ORSZÁGUTON 4 KÖRÜL, ha 60-90 km/óra, óvatosan gyorsítva. Lehet kevesebbel is járni, ha nagyon figyelsz a lábadra.

XVI. kerületi FIAT, semmi gond nem volt velük. Cascosan megcsinálták, amit a nejem leamortizált. Mondjuk a BMW-émet nem bíznám rájuk, de nem is BMW, hanem Fiat szervíz. Vidám társaság.

Kis szervíz, olajcsere. Olcsó, azonnali. Több kocsimat vittem már hozzájuk. Szerencs utcánál a vasút oldalában.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? Ford, Audi, Citroen, Peugeot-ok, BMW Következő autója? Még nem tudom. Pont ilyen kéne 7 személyesben. Tehát nagyított Panda. Tudsz ilyet?
Verdikt (8.4/10)

Fiat Panda 2003 (2003 - 2012)