Csillog, kicsi, megy, mi kell még? PANDA!
Először is szeretnék elmesélni egy dolgot. Volt egy Pandám már korábban, szintén 1.3 MultiJet, szintén Dynamic, csak az, 2004-es évjáratú volt. Céges autóként használtam, bele tettem kb. 8000 Km-t. Ezután megváltam a munkahelyemtől, és az autótól, és vettem egy sajátot, 1,3 MultiJet Dynamic, CD-s rádió, tetőléc, manuális klíma. Legelőszőr, amikor megláttam, érdekesnek tűnt. Amikor beleültem, egyből beleszerettem. Aranyos, imádni való, jól megy, keveset eszik. Szeretem! Az előzőre, szegénykémre rájárt a rúd. Még az előttem használó kollégánál megnyomták a vezetőoldali első ajtót, utána, amikor már nálam volt, belémjöttek hátulról, majd a Főnök összetörte az orrát. A mai napig hiányzik, lelke volt. Viszont az Újat még jobban szeretem, babusgatom. Előztünk vele már 1,6-os nagy állat Passat-ot, próbált már M5-ös BMW megelőzni (Esélye nem sok volt rá, mert éppen egy konvojt előztünk, az a barom meg villogott hátulról. Most őszintén: a szalagkorlátra másszak fel, hogy el tudjon teperni a hátam mögül?) Mivel volt szerencsém 2004-es évjáratúhoz, és most egy 2006-oshoz van szerencsém, megállapítottam, hogy sok változás történt. Ugyan 1.3 MultiJet mindkettő, a motortér totálisan más. Hátul a csomagtér ajtaján már nem műanyag borítás van, hanem filc, hátul a hátsó üléseknél vannak kis akasztók a mennyezeten, stb... Nekem bajom még nem volt vele, remélem, hogy nem is lesz.
Panda? Szeretem!
- Még semmi