A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Fiat » Palio (1996)

Palio 1.2 Weekend 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Megbízható, érdemtelenül háttérbe szorított mindenes

Szöveges ítélet

Lada samara után, első nyugati gép, használtan idős házaspártól, akik még a különböző katolikus találkozókon a kocsiban is aludtak. Ritka madár volt, sokan nem ismerték, újkori ára miatt nem is csodálkozom rajta (2,4 Mft 1999-ben!). Braziliában gyártották, kiváló minőségben. S hogy miért mondom ezt, kipufogó 10 évesen rohadt szét a hátsódob, még gyári volt. Elütöttem egy őzikét vele (szerencsére az indexburanal csapodott be és tekeredett végig az oldalán a kocsinak), a kerékjárati ívnél, a hátsó ajtón és a hátsó kerékívnél lejött a gyári fényezés kis helyeken, eltelt azóta 10 év és a mostani tulajánál még mindig nem rozsdás !!!. Kormányszervója, kormánykerék vastagság tökéletes volt, talán az eddig használt kocsik közül a peugeot 3008-as volt hasonló. 1.2 benzines elnyűhetetlen volt, területi képviselőként is használva 8e km-ként olaj- és szűrő cserével sose hagyott cserbe. Csomagtartóját azóta is visszasírom, a 170 cm álló hűtőfagyasztó kombit egy elnyelte, igaz akkor a kormányig húztam az ülést, de mivel nem volt a ledöntött ülés és csomagtartó között padka szépen becuppant a hütő. A csomagtartóban már 1999-ben csúszásgátló csíkokat helyeztek el. Elektromos ablak, kormánylégzsák, ennyi akkor tökéletesen megfelelt. Egyszerű szerkezet, jó futómű, eltalált belső tér. Még elszakadt kuplungbowdennel is hazavezetett (igaz az autoszerelő tanácsaira hallgatva, motorfordulatszám és váltás szép kombinációjával). Tehát ha valaki nem hajtotta szét, egy komfortos, megbízható, óriási csomagtérrel rendelkező mindenes kaphat.

Hibalista

- kuplungbowden 230e km-nél, kipufogó hátsó dob 10évesen még a gyárit szedtem le, kuplung már az új tulajnál 240 e km-nél. Első ajtó zárszerkezete kikopott, olcsóbb volt egy távirányítós központizár vezérlőt beletenni 5e-ért mint 10e ft-ért új zárat tenni bele, és komfortosabb is lett!

Ide hordtam szervizbe

privát szerelők, egyszerű szerkezet, elboldogultak

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Kényelem (8) Használati időtartam 4 év
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 110000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 135000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? samara Következő autója? 3008
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.2/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Fiat Palio 1996

További ítéletek (20 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)