Cipeli a családot és a műhelyt!
kicsit erötlen,kicsit nagy a fordolóköre, mondjuk ez fiat tulajdonság
Még használom és használni is fogom, mert kopó alkatrészeken kívül, szíjak, csapágyak, tömítések még nem lettek cserélve, és mondjuk egy A6oshoz képest olcsó kis autó.
2007-1 Ne má!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gondoltam eladom. Fél évet pihent haver kereskedésében, aztán inkább a másik verdát adtam el. PALIOSNAK LENNI KIVÁLTSÁG, ÉRTITEK?!?!? Hazavittem és bár nem sokat használom /cégautó privátra/, családtag. Nemsokára jön a kölök és a kombi áldás lesz, ezt tutira veszem. Most nézem át mindenét, vakargatom a hasát, kicserélek mindent, amit ugy itélek meg, hogy kopott. Na jó, autóalkatrész nagykerben dolgozok, nem is lesz kopott a verdám. Talán idén rászánom magam és alukerekek is beesnek alá. Ha lehet, gyári fiatok.
Nekem nem csak egy autó. Na jó az asszony főz, a kutya meg visszahozza a labdát. Legyek autóbuzi, de ha bemegyek a garázsba, isten bizony rámmosolyog!
2008/07 Multkor beraktam egy kpl lakatos műhelyt. Co 1.80as palackal, satu, kézíszerszámok, hosszabbítók, nyersanyag.
Erra mondja szerelő haver, pont olyan verdád van, ami kell, ha tankolod, fenntartod, kicsi, ha pakolni kell, utazni, nagy.
Haverral szétkaptuk. Új hátsó gátlók, új tárcsa, betét elöl, kuplung folyamatban.
Aszongya a hawer, nem veszel te is egy ilyen focust?
Ránéztem, te hülye vagy?
- Kuplunbowden rögtön a vétel után. Kopóalkatrész.
- "elromlott" néhány elem, lámpatest, motorháztetö. hiába, ez is törik.
- 158000nél kuplungszett, a gyári 33ezer! vnem éri meg utángyártottat berakni. első fék, gumiharangok, hátsó leng. csill. /kayaba lett, naggyon cool!/
Haverom, az aranykéz
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 62000 |
Előző autója? | Duna 1.7 d | Következő autója? | Még nem tudom, de tuti hogy fiat |
Verdikt | (7.8/10) |