Autók » Fiat » Multipla (2004)

Multipla 1.9 JTD

A megbízhatatlan

Nagyon kényelmes, kiválóan használható kis autó. Egy éves kisfiam nagyon élvezte középen elől a világot. Körülmentünk európán egy öt méteres lakókocsit húzva és tökéletes volt. Kb 20.000km-nél kezdődtek a bajok és azóta átlag két havonta elromlik valami. Amikor épp nincs vele semmi baj nagyon szeretem, de amikor egy babakocsit kell az üléseken keresztülrángatni, mert nem nyílik ki a csomagtartó, akkor már kevésbé. Nem tudom vennék-e mégegyszer. Ideális családi autó lenne belőle, ha nem romlana el állandóan. Szerintem egy közel hatmilliós egyedi rendelésű autónak jobban kéne bírni a használatot. Végülis eddig mindenhonnan hazahozott, de ez egy egyéves autótol azt hiszem elvárható.

- Első 20.000km generátor csere(Majdnem kigyulladt), turbó javítás. Mostani állapot: kuplung szorul, csomagtartó nem nyitható, kijött a 12V aljzat közepe, hámlik a festék az első lökhárítóról. Összes gyári gumi alig kiegyensúlyozható. Klíma nem hűti le az utasteret. Tolatóradar érzékeli a vonóhorgot.

Fiat Szabó Érd

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző autója? Town & Country Következő autója?
Verdikt (6.3/10)

Fiat Multipla 2004 (2004 - 2007)